Autor Thema: Službeni forum ruskih metoda Grigoria Grabovoia  (Gelesen 6416 mal)

Administrator

  • Administrator
  • Newbie
  • *****
  • Beiträge: 2
Službeni forum ruskih metoda Grigoria Grabovoia
« am: November 13, 2012, 14:21 »
Dobrodošli na službeni Forum Grigoria Grabovoia

Da biste mogli učestvovati u čitanju i pisanju, neophodna je Vaša registracija!
...
Razmjenjujte iskustva sa istomišljenicima i učite novo. Molim Vas da stalno imate na umu: Radi se o zajedništvu! Svatko je na svom stupnju iskustva i znanja...i, na kraju smo svi mi JEDNO! da bismo se nadopunjavali i zajednički rasli. Kao gost imate ograničenu mogućnost pristupa. Da biste mogli koristiti sve funkcije ove stranice, molim da se registrirate. Koristite u tu svrhu formular za registraciju. Vi ste već registrirani? Molim da se logujete da biste mogli čitati i pisati. Prije prvog korištenja Fouma, pročitajte Pravila. Aktivranjem korisničkog imena, prihvatili ste ih.
...
Ovo je službeni Forum Grigoria Grabovoia. Ljubica Jelaca-Renner je službeni povjerenik ovog Foruma i vodi ga u Njegovom smislu, takodjer püri odgovaranju na pitanja.

Ovaj Forum služi isključivo vezi sa Grigoriem Grabovoiem i Njegovim metodama. Za sve druge teme, koje s ovim nemaju veze, postoje drugi službeni forumi. Molimo da se ovo respektira.
Isto tako, usporedba sa drugim sistemima nije poželjna, jer se nema šta usporedjivati. Metode Grigoria Grabovoia, njegovih učenika i kolega, stoje same za sebe.

Budite ljubazni pri uzajamnom ophodjenju, jer, mi smo svi JEDNO

Imena – bilo bi poželjno da se prijavite svojim stvarnim imenom, NE pseudonimom, jer mislim da smo svi u stanju dobro postupati jedni s drugima i da nije potrebno sakrivati se iza nekog izmišljenog imena. Kvaliteta priloga profitira od toga enormno!!!

Pravila Foruma

Prije svega molila bih vas za uzajamnu pomoć i respekt.

Molim, strpljenje sa novopridošlim članovima. Komplimenti spadaju u privatnu poštu. Predbacivanja i uvrede ovdje nemaju šta tražiti. Ukoliko vas nekad nešto naljuti, predjite preko toga, najčešće se radi o nesporazumu.

Traženje pitanja - Koristite pretraživač prije postavljanja pitanja. Ako nadjete traženo, uštedjeli ste sebi i drugima puno truda. Prije svega je to najbrža mogućnost nalaženja rješenja nekog problema.
Odabir ispravnog foruma - Radi boljeg pregleda dani su podforumi. Molim, odaberite ispravni. Tako će brzo doći do vašeg pitanja netko tko vam može pomoći.
Odgovarajući naslov - Brzo rješenje je vjerovatnije, ako je u naslovu problem jasno formuliran. Osim toga, kasniji posjetilac sa istim problemom će lakše doći do odgovora (Bolje “Kako formuliram Extruder”, nego “Pomozite, ne funkcionira”). Molim, obratite pažnju na pravopis pri pretraživanju. Više slova i oznaka, te velika slova ometaju preglednost (npr. “Poooommmmmoooooćććć”). (Samo velika slova znače na internetu “glasno zapomaganje”).
Misite na to da se na pitanja uvijek odgovara dobrovoljno i da se pomoćnici uvijek trude. Dakle, potrudite se i vi pri formuliranju, pravopisu i formatiranju. Rečenice bez točke i zareza, otežavaju razumijevanje. Razumljiva pitanja često pomažu (zajednički do odgovora) stotinama drugih čitaoca!

Brižno birajte pitanja koja vas interesiraju i na koja možete dati dobar odgovor. Pojedinačni navodi dovode do čestih podpitanja, što dovodi do nepreglednog priloga i čini ga bezvrijednim za naknadne posjetioce. Pregledni i iscrpni odgovori ne pomažu samo postavljaču pitanja, već, iskustveno, stotinama čitalaca. Osim toga, takvi prilozi imaju šanse biti preuzeti u FAQ (Pitanja, odgovori). U izninmnim sučajevima opravdana je nadopuna odgovora. „Uvijek bolje znati“ - predstavlja nepristojnost.

Feedback - Naravno možete u svako doba ponovno pitati stara pitanja. To je normalno i nikoga ne nervira. Jedno «Hvala, pomoglo mi je» raduje vašeg pomoćnika i signalizira kasnijim čitaocima da je odgovor bio dobar. Molim da posebno dobre i interesantne odgovore predložite za FAQ.

Revanširanje - Pomoglo Ti je? Onda se potrudi pronaći pitanja, pri kojima ćeš Ti drugima pomoći. Princip rada foruma je uvijek: Pomoć pružiti i dobiti!

Citate (ako uopće) ograničiti - Citate treba ograničeno primjenjivati. Molim da ne citirate tekst sa istih stranica, te kratite citat što je više moguće. Citati bez imena autora predstavljaju izraz nepristojnosti i «neprovidnosti», te ostavljaju utisak da osoba želi nešto svoje zamotati.

Signatura, uključujući pozdravnu formu, smije obuhvaćati max 4 (bolje 2) reda normalne veličine. Grafike, Link-ovi, Domain – imena i Mail – adrese nisu dopušteni.
Ponavljanje pošte - Molim da istu temu nikad ne ponavljate, ne samo u raznim podforumima, već ni u razmaku od nekoliko dana. Ukoliko bi jedna od tema ostala neobradjena, dajte na tu temu sami sebi odgovor. Time se tema opet pojavljuje na početku! Nemamo ništa protiv Crosspostings (pitanja već postavljenih u drugim Communities) no uzmite u obzir da takva pitanja nisu poželjna u niti jednom Forum-Communities. Usmjeravanja na Link-ove sa Crosspostings ometaju rad foruma i ovdje nisu poželjna.

Zabrane - Izrazito zabranjeno je izražavanje u pravcu isticanja sile, diskriminiranja, omalovažavanja i ostalih kažnjivih istupanja. Isto vrijedi za Link-ove s takvim sadržajem. Osim toga, zabranjeni su Link-ovi, koji nemaju veze sa temom, te u komercijalne svrhe, kao i objavljivanje mail – adresa. Generalno se uklanjaju Linkovi vezani uz skripte, komercijalne stranice i slično. Molim da se uvijek uzmu u obzir autorska prava (ona vrijede i za spiritualno!!!).

Ova pravila treba da služe kao orjentacija za uspjeh vlastitih doprinosa, ne kao osnova za konflikte. Ako nekoga želite na to upozoriti, molim da to učinite putem osobne pošte.

Administratori


Čitanje i pisanje na Forumu

Srdačno dobrodošli na službeni – Hrvatski, Srpski, Slovenski, Makedonski i Bosanski - Grigori Grabovoi Forum!

Da biste mogli sudjelovati na Forumu (čitati i pisati) neophodno je da se registrirate.
Registracija je potpuno besplatna i ne obavezuje vas ni na šta. Ona služi samo u svrhu privatne sfere prijavljenih korisnika.

Molim da prije registracije pročitate Pravila Foruma!

Ukoliko prilikom registracije naidjete na pitanja ili poteškoće, slobodno me kontaktirajte.
Mail: svjetlo.vjecnosti (AT) gmx.de

Želim vam u zajedništvu sa Vastuveda – Timom puno radosti & plodonosnu razmjenu u okviru foruma.

Srdačno,
Ljubica Jelača-Renner

«Pozitivne misli privlače pozitivno; negativno mišljenje neminovno uvlači u negatvnost vlastitog Bitka» - Prentice Mulford
« Letzte Änderung: März 27, 2016, 12:38 von Ljubica Jelača Renner »